Hívj minket! + 36-30 263-8940

HITELES SSL/TLS TANÚSÍTVÁNY

Az SSL (és a TLS) protokoll a webes titkosítás eszköze. A felhasználók és egy webszerver közötti kommunikáció az SSL segítségével tehető biztonságossá, segítségével megakadályozható a bizalmas adatok (pl. jelszavak, bankkártyaszámok) lehallgatása.

SSL titkosító kulcsot bárki generálhat és telepíthet a honlapjára, ami technikailag biztosítja is a megfelelő szintű titkosítást, azonban az ilyen nem hiteles forrásból származó, u.n. self-signed, azaz önkezűleg aláírt SSL tanúsítványok a legtöbb felhasználóban nem keltenek elég bizalmat, az elterjedt böngészőprogramok kiemelten figyelmeztetik a felhasználókat, hogy az SSL tanúsítvány érvénytelen, a kibocsátója nem ismert, nem megbízható.

A felhasználók egyre nagyobb része érzi úgy, hogy egy titkosítás nélküli oldalon nincsenek biztonságban a személyes adataik és inkább olyan szolgáltatót/kereskedőt választ, ahol megfelelő biztonsággal kezelik adatait. A nem hitelesített, self-signed SSL tanúsítványok hatására felugró biztonsági figyelmeztetésekkel pedig a felhasználók többsége nem tud mit kezdeni és szintén veszélyforrásként értékeli, ezért máshová, hitelesített szolgáltatóhoz/kereskedőhöz pártol.

Egy, az internetet értékesítési csatornának tekintő honlapüzemeltető nem engedheti meg magának, hogy ne használjon hiteles SSL tanúsítványt, sőt ma már a Facebook alkalmazásoktól is elvárt, hogy HTTPS protokollon, hiteles tanúsítvánnyal fussanak.

Tegyél a weboldalad biztonságáért, kínálj tiszta helyzetet, megbízható kommunikációt, védd az információt!

Az SSL tanúsítványok beszerzésével biztos, titkosított kapcsolatot biztosíthatsz honlapod látogatói számára.
A személyes adatok biztonságának garantálása a felhasználók számára is azonnal látható, hiszen a weboldal állapotsorában egy apró lakat jelenik meg, valamint az url címben http:// előtag helyett https:// előtag jelenik meg.

Válaszd ki kínálatunkból a neked tetsző ajánlatot és vedd fel velünk a kapcsolatot!

GeoTrust tanúsítványok

GeoTrust tanúsítványok
GeoTrust
A GeoTrust a világ második legnagyobb tanúsítvány kibocsátója és a legszélesebb kínálatot nyújtja. A GeoTrust 2006 óta a VeriSign csoport tagja, ám teljesen független vállalatként működik, saját root CA-val rendelkezik.
A kiállított SSL tanúsítványok megbízhatóságán és minőségén kívül a GeoTrust vállalattól vásárolt tanúsítványok nagy előnye az is, hogy egy www nélküli második domain hozzáadása minden SSL tanúsítvány megrendeléshez automatikusan történik (csak a www.domain-neve.hu alakú megrendelésekre érvényes).

ellenőrzés típusa: OV/DV, SAN/UC támogatás.
érvényesség (év):1-3
ár: 12 500 – 82 500 Ft

RapidSSL tanúsítványok

RapidSSL tanúsítványok
RapidSSL
A RapidSSL termékei képviselik a belépő kategóriát a hiteles SSL tanúsítványok terén. Az általa kibocsátott tanúsítványok iránti bizalom nem olyan magas, mint a másik két márka irányába, de nagyon sok felhasználási területre tökéletesen megfelelőek. A RapidSSL-t a GeoTrust működteti, saját márkája.

ellenőrzés típusa: OV/DV, SAN/UC támogatás.
érvényesség (év):1-3
ár: 3 500 – 22 500 Ft

Symantec tanúsítványok

Symantec tanúsítványok
Symantec
A Symantec a VeriSign® Authentication Services üzletágának megvásárlásával lett a világ vezető SSL tanúsítvány kibocsátója, több, mint 500.000 webszervert biztosítanak az általa kibocsátott tanúsítványok, a legmagasabb szintű titkosítást és szigorú hitelesítést kínál. A korábbi VeriSign® tanúsítványok helyébe a Symantec tanúsítványok léptek, de ugyanazokat a szolgáltatásokat és magas biztonsági szintet nyújtják, mint korábban VeriSign® márkanév alatt. Ezt a megoldást használja a világ 40 legnagyobb bankja és a “Norton™ Secured Seal, powered by VeriSign” pecsét iránti bizalom is a legmagasabb az internetezők körében.

ellenőrzés típusa: OV/DV, SAN/UC támogatás.
érvényesség (év):1-3
ár: 65 000 – 250 000 Ft

Ha további információra, segítségre van szükséged, fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén!